Waar kan ik de app downloaden?

De mobiele app van Officebooking is te gebruiken op zowel Android als Apple telefoons. De mobiele Officebooking app kun je gratis downloaden via de App Store (Apple) of Google Play store (Android) door te zoeken naar ‘Officebooking.’ Het is belangrijk dat je kiest voor de app met het rode Officebooking icoon.

We ondersteunen alle Android telefoons met versie 7.0 of hoger. Voor Apple telefoons ondersteunen we iOS 10 of hoger.

Officebooking app icon
Apple App Store

Was dit artikel waardevol?