Waar bekijk ik mijn reserveringen in de web app?

Na het maken van een reservering in de web app kun je je reserveringen raadplegen via ‘Reserveringen’ in het menu bovenin je scherm. Dit scherm geeft je een overzicht van al je gemaakte reserveringen. Hier kun je snel in- of uitchecken en je reservering wijzigen of annuleren.

Standaard toont het scherm de reserveringen voor vandaag. Om alle komende reserveringen te bekijken selecteer je de knop ‘Laat alle aankomende reserveringen zien’. Om te zoeken op een reservering uit het verleden selecteer je de datum in de kalender.

Heb je het antwoord op je vraag gevonden?