HOME / SUPPORT / RESERVEREN VIA INTERACTIVE TOUCH

Reserveren via Interactive Touch

Officebooking ondersteunt het tonen en gebruiken van gebouwbezettingsinformatie op interactive touch schermen. Deze schermen kunnen op strategische plaatsen in een gebouw worden bevestigd. Je kan gelijk boekingsinformatie opvragen of aanpassen.

Een veel voorkomende toepassing van interactive signage is bij vergaderruimten. Deze ruimten hebben vaak een wisselende bezetting.

Een spontane gebruiker die op zoek is naar een beschikbare vergaderplek voor overleg, ziet met onze room signage oplossing in één oogopslag of een ruimte beschikbaar is. Als een touch scherm is gebruikt, kan je gelijk een vrij tijdsblok selecteren en reserveren. Je ontvangt direct een reserveringsbevestiging. De bijgewerkte ruimte informatie wordt dan direct op het scherm getoond.

In centrale ruimten van een gebouw of gebouwdelen waar veel mensen langskomen kan een vast digitaal informatiepunt gebruikers van dienst zijn. Bijvoorbeeld door de weg te tonen naar een vrije ruimte. Ook kan een vrije ruimte gelijk worden geboekt via het scherm.

Interactive touch voor een vergaderruimte.

Interactive touch voor een vergaderruimte.

Een self-service kiosk voor ruimtebeheer.

Een self-service kiosk voor ruimtebeheer.

De flexibele web-based opzet van het Officebooking platform ondersteunt out-of-the-box vele toepassingsmogelijkheden op verschillende hardware platforms. Lees hier meer over ons aanbod aan Interactive touch oplossingen.

Officebooking ondersteunt je ook in het beheren van alle reserveringen.