HOME / SUPPORT / INTERACTIVE ROOM SIGNAGE

Interactive Room Signage

Met de Officebooking Interactive Room Signage app kun je voor een vergader- of werkruimte de actuele reserveringsgegevens tonen en gemakkelijk een nieuwe reservering aanmaken, stoppen of verlengen.

Voordat je de ruimte op het scherm kunt tonen dient de Officebooking beheeromgeving te zijn ingericht door een beheerder binnen de organisatie. Deze administrator heeft via onze webapplicatie, OfficeAdmin, toegang tot het bedrijfsaccount en kan hier de verschillende locaties, werkruimten en gebruikersaccounts aanmaken en beheren.

Als je geen toegang hebt tot het OfficeAdmin-account of als Officebooking helemaal nieuw voor je is, bekijk dan eerst onze support pagina’s over het gebruik van de OfficeAdmin of neem contact op met ons op via support@officebooking.net.

Wanneer de Officebooking beheeromgeving helemaal is ingesteld kunnen nu ook de display schermen worden ingesteld. Om de signage applicatie zo goed mogelijk te laten werken moeten er 4 taken worden voltooid:

1. Het downloaden van de signager app
  2. Het registreren van een gebruiker voor het scherm
  3. Het inloggen op het scherm
  4. Het aanpassen van het scherm