Hoe wijzig ik het weergave template van het Signage scherm?

Verschillende organisaties hebben verschillende wensen en verschillende situaties waarin de Interactive Room Signage schermen worden gebruikt. Om die reden hebben we verschillende templates ontwikkeld, zodat je je scherm zo kunt aanpassen dat het geschikt is voor jouw eigen situatie.

Let op: voordat je het template kunt wijzigen moet je het de display eerst toevoegen aan het Devices overzicht.

1. Navigeer naar ‘Devices’ in het linker menu.
  2. Selecteer het scherm dat je wil wijzigen door op de naam te klikken. Nu verschijnt er een pop-up venster waar in je de display details kunt wijzigen.
  3. Ga naar het kopje ‘Selecteer template’. Hier heb je meerdere templates om uit te kiezen.
    hallo
    Classic: geeft informatie over de ruimte weer, geeft tijdlijn weer, aanraak-functionaliteit is ingeschakeld, mogelijkheid om ter plaatse reserveringen te maken
    Room info: geeft alleen de informatie over de ruimte weer, zonder tijdlijn, het maken van een reservering is niet mogelijk
    No touch: aanraak-functionaliteit is uitgeschakeld, niet mogelijk om ter plaatse reserveringen te maken
    Flip: andere positie van de pijltjes, geschikt voor verticale oriëntatie
    hallo
  4. Selecteer vervolgens de knop ‘Toevoegen’ om het template op te slaan.
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?