Hoe wijzig ik een reservering in de web app?

In de web app vind je je gemaakte reserveringen in het menu onder ‘Mijn reserveringen’. Dit scherm geeft je een overzicht van al je reserveringen. Binnen dit scherm kun je de reserveringsdetails in zien, de reservering wijzigen of de reservering annuleren.

Het is mogelijk de titel, start- en einddatum, start- en eindtijd, het aantal deelnemers en de genodigden de wijzigen. Het is niet mogelijk om de reservering over te zetten naar een andere werkplek/ruimte. Hiervoor zul je de reservering moeten annuleren en een nieuwe moeten maken voor de gewenste werkplek/ruimte.

Let op: een reservering kan alleen gewijzigd of geannuleerd worden wanneer deze nog niet gestart is. Is je reservering al gestart, dan kun je deze alleen nog stoppen en een nieuwe reservering aanmaken.

  1. Navigeer naar ‘Mijn reserveringen’ in het menu rechtsboven.
  2. Selecteer de ‘Wijzig’ knop onder de reservering die je wil wijzigen. Nu opent er een pop-up.
  3. Wijzig de gegevens die je wil wijzigen.
  4. Selecteer vervolgens de knop ‘Opslaan’ om de reservering op te slaan.

Na het opslaan van je wijzigingen ontvang je opnieuw een bevestigingsmail met een update van je reservering.

Heb je het antwoord op je vraag gevonden?

Gerelateerde artikelen

Support nodig?

Niet gevonden waar je naar zocht?
Neem contact op met Support