Hoe kan ik een bezoeker inchecken?

1. Ga naar ‘Bezoeken’ in het bovenste menu. Standaard staat de lijst op alle bezoekers voor vandaag.

2. Zoek de bezoeker die je wilt inchecken en klik op de ‘Inchecken’ knop.

Zodra een bezoeker heeft ingecheckt, ontvangt de gastheer of gastvrouw (de gebruiker waarmee de bezoeker een afspraak heeft) een mobiele melding van de Officebooking app. Op deze manier is de persoon op de hoogte van de aankomst van zijn/haar bezoeker.

Heb je het antwoord op je vraag gevonden?